TE KOOP

Tweedehands kranen

Wil je een krachtige en betrouwbare tweedehands dakdekkerskraan of hijskraan kopen? Vertrouw dan op AMAK aluminium kranen. We bieden verschillende formaten aan om jouw hijswerk te verrichten.

Bekijk ons uitgebreid aanbod van kranen op aanhangwagen en kraanwagens.

Aanhanger kranen

Op zoek naar dé ideale hulp bij verbouwingen en dakwerken, zowel voor renovatie als nieuwbouw? Een betrouwbare kraan die je gemakkelijk mee kunt nemen door hem aan je trekhaak te hangen? Deze kranen in het AMAK gamma zullen jou zeker bekoren.

Placeholder

Klaas K21/30 TSR


Maximum haakhoogte30.0m
Maximum hefvermogen1.500 kg
Afsteunbreedte (min./max.) 2.85m - 5.05m
Lengte9.25 m

Kraanwagen

Op zoek naar een krachtige, betrouwbare kraanwagen voor jouw hijs-of dakwerken? Een kraanwagen is dé oplossing voor bouwlocaties en andere plaatsen waar een ander soort kraan minder flexibiliteit biedt. Onze kraanwagens van AMAK laten jou nauwkeurig, snel en veilig werken op de meest uiteenlopende locaties.

Placeholder

Klaas K26/34 (2006)


Maximum haakhoogte34.00 m
Maximum hefvermogen1.500 kg
Afsteunbreedte (min./max.)2,3 m - 4,6 m
Lengte

Placeholder

AMAK 80 (2022)


Maximum haakhoogte36.50 m
Maximum hefvermogen4.000 kg
Afsteunbreedte (min./max.)3.02 - 5.27 m
Lengte9.55 m

Placeholder

AMAK 230 (2020)


Maximum haakhoogte52.00 m
Maximum hefvermogen6.000 kg
Afsteunbreedte (min./max.)2.96 - 5.48 m
Lengte11.54 m

FIMA GROUP

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. We bieden verschillende aluminium kranen aan om jouw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor aluminium hijskranen en dakdekkerskranen kan je bij ons terecht. Wij bieden jou dé pasklare oplossing voor al jouw hijswerken in heel België aan zeer concurrentiële prijzen. 

Dringend een specifieke kraan nodig? Ben je op zoek naar advies? Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag binnen 24 uur wordt opgevolgd. Dankzij onze expertise kunnen we jou een snelle levering en service garanderen. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken.

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. Je kan rekenen op gebruiksgemak, krachtige capaciteit, flexibele inzetbaarheid, mobiliteit en veiligheid. Alle aluminium hijskranen van AMAK zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met de diverse fabrikanten.

Als familiebedrijf hanteren wij een persoonlijke aanpak, zowel intern als naar klanten toe. We vinden het belangrijk dat je op ons kan rekenen en ons team staat dan ook steeds ter beschikking. Bij ons geniet je van een snelle levering, flexibiliteit en jarenlange service.

 

Main Logo Fima