OFFICIELE AMAK DEALER

Onderhoud en herstellingen

Ben je op zoek naar onderhoud of herstelling aan jouw aluminium kraan? Als dakdekker of aannemer dient jouw kraan immers altijd in een optimale staat te verkeren, want jouw veiligheid en die van de omgeving staan op het spel.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksonderdelen van Amak en Klaas. Hiermee ben je meteen verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast verzorgen wij ook depannage vanop de werf.

Onderhoud


Je kan bij ons steeds terecht voor het volledig onderhoud van uw aluminium hijs- of dakdekkerskraan van Amak en Klaas. We doen de reparaties steeds met originele stukken van het merk uit en in functie van het type kraan.

Herstellingen


Wij voeren kleine en grote herstellingen uit van aluminium hijs- of dakdekkerskraan van Amak en Klaas. Dit kan op onze site, ofwel ter plaatse bij jou op de werf. Binnen de 24u zullen wij een technische interventie inplannen.

Depannage


Wij helpen je over heel België uit de nood. Als het probleem niet ter plaatse te herstellen is, zorgen wij voor een depannage van uw hijs- of dakdekkerskraan op de meest kwalitatieve manier.
Main Logo Fima