Contact


Heb je een specifieke vraag of nood aan advies? We helpen je graag verder.
Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier. Ons team staat steeds ter beschikking om jouw vraag binnen 24 uren te beantwoorden.

Verkoop & verhuur
Onderhoud & herstellingen
Regio Oost-Vlaanderen


Verkoop & verhuur
Onderhoud & herstellingen
Regio Limburg


FIMA GROUP

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. We bieden verschillende aluminium kranen aan om jouw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor aluminium hijskranen en dakdekkerskranen kan je bij ons terecht. Wij bieden jou dé pasklare oplossing voor al jouw hijswerken in heel België aan zeer concurrentiële prijzen. 

Dringend een specifieke kraan nodig? Ben je op zoek naar advies? Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag binnen 24 uur wordt opgevolgd. Dankzij onze expertise kunnen we jou een snelle levering en service garanderen. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken.

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. Je kan rekenen op gebruiksgemak, krachtige capaciteit, flexibele inzetbaarheid, mobiliteit en veiligheid. Alle aluminium hijskranen van AMAK zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met de diverse fabrikanten.

Als familiebedrijf hanteren wij een persoonlijke aanpak, zowel intern als naar klanten toe. We vinden het belangrijk dat je op ons kan rekenen en ons team staat dan ook steeds ter beschikking. Bij ons geniet je van een snelle levering, flexibiliteit en jarenlange service.

Main Logo Fima