TE HUUR

Aanhanger kranen en kraanwagens

Wil je een krachtige en betrouwbare dakdekkerskraan of hijskraan huren? Vertrouw dan op AMAK aluminium kranen. We bieden verschillende formaten aan om jouw hijswerk te verrichten.

Bekijk ons uitgebreid aanbod van kranen op aanhangwagen en kraanwagens.

Bekijk ook de toebehoren die je vrijblijvend kan bijhuren.

Kraanwagens

Op zoek naar een krachtige, betrouwbare kraanwagen voor jouw hijs-of dakwerken? Een kraanwagen is dé oplossing voor bouwlocaties en andere plaatsen waar een ander soort kraan minder flexibiliteit biedt. Onze kraanwagens van AMAK laten jou nauwkeurig, snel en veilig werken op de meest uiteenlopende locaties.

FIMA GROUP

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. We bieden verschillende aluminium kranen aan om jouw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor aluminium hijskranen en dakdekkerskranen kan je bij ons terecht. Wij bieden jou dé pasklare oplossing voor al jouw hijswerken in heel België aan zeer concurrentiële prijzen. 

Dringend een specifieke kraan nodig? Ben je op zoek naar advies? Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag binnen 24 uur wordt opgevolgd. Dankzij onze expertise kunnen we jou een snelle levering en service garanderen. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken.

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. Je kan rekenen op gebruiksgemak, krachtige capaciteit, flexibele inzetbaarheid, mobiliteit en veiligheid. Alle aluminium hijskranen van AMAK zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met de diverse fabrikanten.

Als familiebedrijf hanteren wij een persoonlijke aanpak, zowel intern als naar klanten toe. We vinden het belangrijk dat je op ons kan rekenen en ons team staat dan ook steeds ter beschikking. Bij ons geniet je van een snelle levering, flexibiliteit en jarenlange service.

Main Logo Fima