Officiele amak dealer

Jouw specialist in verkoop en verhuur van hijs- en dakdekkerskranen.

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. We bieden verschillende aluminium kranen aan om jouw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor aluminium hijskranen en dakdekkerskranen kan je bij ons terecht. Wij bieden jou dé pasklare oplossing voor al jouw hijswerken in heel België aan zeer concurrentiële prijzen.

Deze bedrijven vertrouwen ook in onze service

Te koop
nieuwe kraan


Wil je een krachtige en betrouwbare dakdekkerskraan of hijskraan kopen? Vertrouw dan op AMAK aluminium kranen. We bieden verschillende formaten aan om jouw hijswerk te verrichten. Bekijk ons uitgebreid aanbod van kranen zowel op aanhangwagen als op vrachtwagen.

Te koop
tweedehands kraan


Op zoek naar een degelijke, onderhoudsvriendelijke, occasie dakdekkerskraan, bouwkraan of hijskraan?
Bekijk de beschikbare tweedehands kranen op onze website of ter plaatse in ons filiaal in Sint-Niklaas.

Kraan
huren


We verhuren aluminium kranen op aanhangwagen en op vrachtwagen. Dit kunnen we voorzien met of zonder operator, met of zonder transport. Deze sterke en krachtige kranen zijn geschikt voor alle werken in de bouw, maar ook als dakdekkerskraan, hijskraan of voor verhuis van piano's, jacuzzi's en andere.

Jouw kraan verkopen?

Wil je jouw kraan verkopen en ben je op zoek naar geschikte partner hiervoor? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze sterktes

We gaan steeds voor een tevreden klant!

Snelle opvolging

Dringend een specifieke kraan nodig? Ben je op zoek naar advies? Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag binnen 24 uur wordt opgevolgd. Dankzij onze expertise kunnen we jou een snelle levering en service garanderen. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken.

Prijs-kwaliteit

Als officieel verdeler van AMAK zijn wij vertrouwd met werken op hoogte. Je kan rekenen op gebruiksgemak, krachtige capaciteit, flexibele inzetbaarheid, mobiliteit en veiligheid. Alle aluminium hijskranen van AMAK zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met de diverse fabrikanten.

Service

Als familiebedrijf hanteren wij een persoonlijke aanpak, zowel intern als naar klanten toe. We vinden het belangrijk dat je op ons kan rekenen en ons team staat dan ook steeds ter beschikking. Bij ons geniet je van een snelle levering, flexibiliteit en jarenlange service.

Transport nodig?

Heb je transport nodig van jouw kraan? Of geraakt jouw kraan niet op locatie? Wij beschikken over verschillende vervoersmogelijkheden om jouw kraan te verplaatsen. Ook na afloop van de werf, of van werf naar werf, kunnen wij de kraan verplaatsen.

Main Logo Fima